Читај ми!

Dvejn Vejd napušta Čikago bulse

Dvejn Vejd napušta Čikago bulse posle samo jedne sezone u timu svog rodnog grada. Američki mediji prenose da su Vejd i klub sporazumno raskinuli ugovor vredan 24 miliona dolara.

Iako je protekle sezone Dvejn Vejd u proseku postizao 18,3 poena, odlučio je da promeni klub, a u izjavama za medije nije želeo da pominje nijedan tim.

„Razgovaram sa timovima i igračima koji me interesuju. Moja odluka je da učinim najbolje što mi odgovara u ovom trenutku u karijeri i da pređem u klub kome su moji kvaliteti najpotrebniji", rekao je Vejd.

Mediji spekulišu da postoji čitav niz zainteresovanih klubova i kombinacija od toga da bi Vejd mogao opet da zaigra sa Lebronom Džejmsom, ovoga puta u Klivlend kavalirsima, do njegovog njegov povratka u Majami hit.

U raznovrsnim kombinacijama pominju se još San Antonio sparsi i Oklahoma Siti tander, koji je pre nekoliko dana doveo Karmela Entonija, a ranije tokom leta Pola Džordža.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи