Vujoševiću amputiran prst na nozi

Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević rekao je danas da su mu lekari amputirali domali prst na levoj nozi kako se zdravstvena situacija ne bi pogoršala zbog gangrene.

Bivši trener Partizana, a sada selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, godinama boluje od dijabetesa.

"Operaciju je izveo doktor Lazar Davidović, na Drugoj hirurškoj klinici Kliničkog centra Srbije. Moralo je tako, jer se gangrena ne leči, već samo lokalizuje, što je tretmanom hiperbarične komore i učinjeno. Hvala doktorima na brizi, mnogo su mi pomogli da se gangrena ne proširi na ostali deo noge", rekao je Vujošević za Blicsport.

On je dodao da mu tom intervencijom nije narušena statika i da se nada da neće dugo ostati u bolnici.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи