Etore Mesina: Da ne prođemo kao Juve protiv Reala

Selektor italijanske reprezentacija Etore Mesina upozorio je, dan pred četvrtfinalni duel sa Srbijom, da njegov tim igra protiv najsnažnijeg tima sa kojim su se do sada susreli na Evropskom prvenstvu. "Ukoliko poverujemo da možemo ravnopravno da igramo sa njima, plašim se da možemo da prođemo kao Juve protiv Reala", rekao je Mesina.

Mesina je rekao da su Boban Marjanović i Bogdan Bogdanović nosioci igre reprezentacije Srbije, navodeći da je za Italijane najvažnije da "ostanu čvrsto na zemlji" i ostanu koncentrisani tokom celog meča.

"Puni smo samopouzdanja, ali ne smemo napraviti grešku i fantazirati da možemo da sa njima igramo ravnopravno. Treba nam sjajna utakmica, a njima nešto slabija. Ukoliko pomislimo da ih možemo pobediti u otvorenoj borbi, rizikujemo da prođemo kao Juventus protiv Reala", rekao je Mesina, prenosi italijanski Oasport.

Mesina je, takođe, rekao da Srbija nije nepobediva, navodeći da je ekipa Saše Đorđevića u prednosti.

"Želim da moji igrači zapamte da su imali zadovoljstvo da igraju na ovoj utakmici", rekao je Mesina.

Italijanski selektor je, istovremeno, nahvalio Bobana Marjanovića, sa kojim je radio dok je srpski centar bio član San Antonija, rekavši da je "Boban pametan igrač koji se dobro snalazi u reketu i oko njega".

"Sve u svemu, to nisu dobre vesti za nas", zaključio je Etore Mesina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи