Читај ми!

Evrobasket, počinju borbe za polufinala

Duelima selekcija Nemačke sa Španijom i Slovenije sa Letonijom počinju borbe za prvi polufinalni par na Evropskom prvenstvu za košarkaše u Istanbulu. Oba meča možete pratiti u direktnim prenosima na Drugom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.

Prve na teren, u 17.45, izlaze reprezentacije Španije i Nemačke, a Španci su apsolutni favoriti zbog niza ostvarenih rezultata na prvenstvu.

Do sada nisu izgubili nijedan meč, a u međusobnim duelima sa selekcijom Nemačke vode sa 13:5.

Potom, u 20.30, sledi mnogo neizvesniji duel Slovenaca i Letonaca, selekcija koje u međusobnim duelima imaju skor 2:2 i u ovom duelu će odlučivati nijanse.

Slovenci su uz Špance jedini bez poraza posle grupne faze, a u osmini finala su sa 24 razlike pobedili nemoćnu Ukrajinu. Na drugoj strani, Letonija je slično odigrala u toj rundi takmičenja, pošto je lako porazila Crnu Goru.

Oba današnja četvrtfinalna meča možete pratiti u direktnim prenosima na Drugom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво