Teodosić: Teško je, sve vreme sam verovao da ću moći...

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da mu je bilo izuzetno teško da "preseče" i posle mnogo leta u nacionalnom dresu donese odluku da ne igra na Evropskom prvenstvu.

"Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja, kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio", rekao je Teodosić.

On je istakao da je sve vreme verovao da će moći, uprkos tome što su prognoze lekara bile drugačije.

"Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost, i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja".

Teodosić ističe da je u ovom trenutku najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnosti priča i piše samo o njima, a ne o nama koji smo povređeni.

"Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati", poručio je Teodosić.

Evropsko prvenstvo održaće se od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Turskoj, Izraelu i Rumuniji. Srbija će igrati u Grupi D u Istanbulu sa selekcijama Turske, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Letonije.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво