Pecarski na treningu Partizana, Bajern najavio suspenziju

Srpski košarkaši Marko Pecarski i Novica Veličković, kao i Grk Janis Dimakopulos, pridružili su se ekipi Partizana na treninzima. Bajern iz Minhena najavio suspenziju za Pecarskog jer se pojavio na treningu Partizana, a ne u Minhenu.

Veličković se vratio među crno-bele nakon isteka ugovora, dok Pecarski, šampion Evrope sa juniorskom reprezentacijom Srbije i sin bivšeg košarkaša Partizana Miroslava Pecarskog, čeka da dobije dozvolu minhenskog Bajerna što bi uskoro trebalo da se dogodi.

Treći u nizu, grčki centar Janis Dimakopulos ima 22 godine, visok je 218 centimetara i nalazi se na probi u Partizanu. Prošle sezone nastupao je za američki koledž UC Irvin.

Partizan je ovog leta doveo Obrada Tomića, Ijana Bejkera, Aleksandra Aranitovića i Tomasa Vilsona.

Bajern najavljuje suspenziju za Pecarskog 

Minhenski Bajern namerava da suspenduje mladog srpskog košarkaša Marka Pecarskog jer se pojavio na treningu Partizana, a ne u Minhenu, prenosi Sportando.

Kako se navodi, Bajern je spreman da pusti talentovanog krilnog košarkaša u Partizan, ali pod uslovom da dobije obeštećenje od 100.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

Isti izvor prenosi da Partizan i Bajern do sada nisu započeli pregovore oko potencijalnog transfera, dok je igračev menadžer Miodrag Ražnatović objavio da se čeka saglasnost Nemaca.

Pecarski ugovorom je vezan za Bavarce od januara.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво