Selektor BiH Vujošević hitno prebačen na lečenje u Beograd

Kako je na svom sajtu objavio Košarkaški savez Bosne i Hercegovine, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja selektor te zemlje Duško Vujošević hitno je prebačen na lečenje u Beograd.

"Sa žaljenjem obaveštavamo javnost koja prati košarku u Bosni i Heregovini da selektor, gospodin Duško Vujošević iz zdravstvenih razloga nije mogao otputovati u Jermeniju sa ekipom na najvažniju i odlučujuću utakmicu", stoji u saopšenju.

Kako se objašanjava, konzilijum lekara iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je "jednoglasno preporučio da je levoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posledica".

Dodaje se da će "Zmajeve" predvoditi prvi pomoćnik selektora Vujoševića, Mensur Bajramović, a da će igrači "biti dodatno motivisani da nadoknade odsustvo selektora".

Selekcija BiH je na dobrom putu da izbor plasman u kvalifikacije za SP 2019. Pobeda u Jermeniji bi i definitvno donela željeni rezultat. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи