Štimac: Znam svoju ulogu u reprezentaciji

Reprezentacija Srbije osvojila je "Trofej Beograda" i najavila visoke ambicije na Evropskom prvenstvu. Vladimir Štimac, igrač koji se uvek ističe trudom i željom u nacionalnom dresu, istakao je da prava iskušenja tek predstoje.

Reprezentativac Srbije Vladimir Štimac u razgovoru za Sportski žurnal istakao je da prava iskušenja tek predstoje i da ekipa može i mora da igra još kvalitetnije.

"Moramo da spustimo loptu, Grci i Crnogorci su nam došli u goste, a mi smo već maksimalno spremni posle 17 dana boravka na Kopaoniku. Ali prave provere tek slede, u Hamburgu, pa na Akropolisu u Atini. Ne umanjujem time naš trijumf, daleko bilo, ali tek ćemo biti na najvišem nivou. Evrobasket će biti veoma zahtevan, neće biti lako doći do medalje, zato moramo da nastavimo da radimo kao i do sada", rekao je Štimac.

Srpski centar se osvrnuo i na neigranje kapitena Teodosića, Raduljice, Nedovića, Simonovića, kao i Kalinića, koji je je propustio meč sa Crnom Gorom.

"Sa Teom i ostalima, kad se pridruže, bićemo još bolji, jači i stabilniji. Željno ih sve čekamo, to su više nego važni igrači. Do tada nam ostaje da kao i do sada ispunjavamo zahteve selektora i stručnog štaba", rekao je Štimac.

Košarkaš Bešiktaša posebno je naglasio da je rezultat reprezentacije važniji od bilo kakve lične satisfakcije.

"Ulogu u reprezentaciji znam, najvažnije mi je da nacionalni tim pobedi. To mi je uvek u prvom planu".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво