Feldin: ’’Očekuje nas uzbudljiva sezona’’

Novi bek Crvene zvezde Džejms Feldin doputovao je u Beograd. Nakon što obavi neophodna testiranja u sredu, Feldin će se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

Nova uzdanica Crvene zvezde Džejms Feldin doputovao je letom iz Atine u Beograd u popodnevnim časovima. Amerikanca je na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao direktor Kluba Davor Ristović, uručio mu prigodne poklone iz Zvezdinog Fan Store-a i razgovarao sa novim bekom crveno-belih.

 

''Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim?'', upitao je Ristovića Džejms i već je bilo jasno da sa nestrpljenjem očekuje da se pridruži saigračima. To će se dogoditi veoma brzo jer će Feldin u sredu obaviti potrebne preglede i odmah se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

''Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo'', rekao je na početku razgovora vidno raspoloženi Džejms Feldin uz karakerističan osmeh, a potom nastavio:

''Veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Već imam iza sebe osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već puno znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe, zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona.''

 

Feldin je potom pričao o navijačima Zvezde sa kojima je imao prilike da se susretne u dresu Panatinaikosa.

''Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači. To su sigurno najbolji navijači u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi'', zaključio je Amerikanac.

Feldin se potom uputio u hotel 'Kraun Plaza'' gde se smestio i otišao na zasluženi odmor nakon dugog puta koji je vodio od Sjedinjenih Američkih Država, preko Grčke, sve do srpske prestonice.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво