Zvezdi skinut BAT, odnosno zabrana registrovanja košarkaša

Međunarodna košarkaška federacija skinula je Crvenoj zvezdi zabranu registrovanja novih igrača i klub je skinut sa liste BAT, saopštili su crveno-beli na svom sajtu.

Zvezda je navela da je pismom čelnika Fibe Patrika Baumana zvanično obaveštena o skidanju zabrane, nakon što je ta organizacija dobila potvrdu da je klub isplatio dugovanja Izraelcu Gaelu Mekelu.

"Kao rezultat toga, Fiba skida Crvenu zvezdu sa liste klubova kojima je zabranjeno da registruju nove igrače, što je i obrazloženo u članu 3-335 Fiba propisa. Molimo Vas da primate k znanju da je kopija ovog dopisa poslata i u vaš nacionalni savez, kao i u regionalnu kancelariju Fiba, kako bi ova odluka što pre stupila na snagu", navodi se u pismu.

Crvena zvezda je "sa zadovoljstvom konstatovala da je Fiba konačno pokazala ekspeditivnost i brzo reagovala na dopis i apel kluba, nakon isplaćene poslednje rate Izraelcu Galu Mekelu, koja je izvršena u sredu 26. jula".

Zvezda je na taj naccin uklonila poslednju prepreku da nastavi sa planiranim aktivnostima tokom prelaznog roka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи