Partizan u teškoj grupi C Evrokupa

Košarkaši Partizan NIS-a igraće u grupi C Evrokupa sa ekipama Lokomotive Kubanj, berlinske Albe, Lijetuvos Ritasa, Bilbaa i Limoža, odlučeno je žrebom u Barseloni.

Crno-beli se, posle godinu dana u Fibinoj Ligi šampiona, vraćaju u Evrokup, a tamo ih čekaju veoma jaki protivnici, mahom bivši učesnici Evrolige, baš kao što je i sam Partizan.

Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara sa trenerom Sašom Obradovićem svakako je jedan od favorita takmičenja. Tu je i Alba sa čuvenim Aitom na klupi, Lijetuvos Ritas sa Kurtinaitisom, kao i Bilbao i Limož, koji je do ove sezone sa klupe predvodio Duško Vujošević.

"Rivali u grupi su klubovi koji imaju bogatu tradiciju, dobro poznati široj košarkaškoj javnosti i radujemo se utakmicama protiv njih. Pred nama je dugo leto tokom kojeg nam preostaje da se na svim poljima što bolje pripremimo, kako za izazove u Evropi tako i u domaćim takmičenjima", rekao je izvršni direktor Partizana Mlađan Šilobad za klupski sajt.

Raspored mečeva u grupi biće određen početkom iduće nedelje. U drugu fazu plasiraće se po četiri ekipe iz svake grupe i biće formirane četiri nove grupe. Po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe plasiraće se u četvrtfinale, a zatim će se do kraja igrati plej-of, na dve dobijene utakmice. 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара