Kris Pol trejdovan u Hjuston

Prvi veliki trejd u NBA ligi ovog leta - Kris Pol napušta Los Anđeles i od naredne sezone će nositi dres Hjustona.

Pol je pristao da godinu dana ranije izađe iz ugovora vrednog 24,2 miliona dolara i omogućio Klipersima da postignu dogovor sa Hjustonom.

U sklopu dogovora, iz Hjustona će u Los Anđeles preći trojica igrača, Patrik Beverli, Lu Vilijams i Sem Deker, a Klipersi su dobili i pravo izbora prvog pika na draftu 2018. godine.

Kako navodi sajt Vertikal, 32-godišnji Pol je mogao da potpiše novi ugovor sa Klipersima, sa početnom cenom od 34 miliona dolara po godini.

On će sada moći da potpiše petogodišnji ugovor koji bi mogao da dostigne i 205 miliona dolara.

Pol želi da igra sa zvezdom Roketsa Džejmsom Hardenom, što je bio glavni razlog dogovora Klipersa i Roketsa.

Pol je devet puta igrao na ol-star utakmici. On je igrao šest sezona za Nju Orleans i šest sezona za Los Anđeles Kliperse. Tokom karijere u proseku je postizao 18,7 poena, imao je 9,9 asistencija i 2,3 ukradene lopte po utakmici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи