Nataša Kovačević: Srce mi je puno

Nataša Kovačević ne može bez košarke, igra pod obručima je njen život i srpska heriona je dobila novu ulogu – biće promoter Evropskog prvenstva za košarkašice 2019. godine u Srbiji.

Naša zemlja je na Bordu FIBA održanom u Pragu dobila organizaciju velikog takmičenja. Grupna faza će se igrati u Nišu i Zrenjaninu, dok je Beograd rezervisan za završnicu Evropskog prvenstva. Druge dve grupe biće u Letoniji.

Nataša je bila iznenađenje u prezentaciji Košarkaškog saveza Srbije i nije krila oduševljenje zbog nove uloge.

"Prvo moram da se zahvalim predsedniku KSS Predragu Daniloviću i generalnom sekretaru Dejanu Tomaševiću što su mi pružili priliku da pokušam da pomognem da naša zemlja dobije organizaciju EP. To je zaista velika stvar. Takođe, ogromna je čast biti u istoj prostoriji sa tim velikim ljudima i košarkaškim imenima. Mogu da kažem da smo svi zajedno dali sve od sebe i sve je prošlo kako treba. Srce mi je puno što ćemo 2019. godine baš mi biti organizatori Evropskog prvenstva.

Srbija je u konkurenciji za dobijanje domaćinstva dve grupe, ali i završnice EP pobedila Rusiju, koja od 80-ih godina prošlog veka nije bila domaćin velikog takmičenja.

"Verujem da je Srbija putem prezentacije KSS ponudila mnogo bolje i kvalitetnije uslove od Rusije. Već od ovog momenta počinje priprema i realizacija organizovanja jednog takvog događaja. Sigurna sam da će Srbija odlično uraditi veliki posao", zaključila je Kovačević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи