Bogdanović: Odlazak u NBA zavisi od mnogo faktora

Košarkaš Fenerbahčea i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da još nije odlučio da li će otići u NBA, i da ta odluka zavisi od mnogo faktora.

"Kad sam odlazio u Fenerbahče, odlazio sam ciljem da odem u NBA. Da li će se to desiti ove godine, da li sledeće, da li za pet – videćemo. Nisam još odlučio. Svakog leta sam odlučivao, tako da ću i ovog. Zavisi od mnogo faktora. Ne mogu da kažem da su samo finansije ili samo igra, minuti. Sve zajedno", rekao je Bogdanović novinarima u Beogradu.

"Kažu da je najbolje da se ode kad je najlepše... Tako sam otišao i iz Partizana, ali kao što rekoh, zavisi od mnogo faktora", dodao je on.

Navijači Fenerbahčea posle osvajanja Evrolige i prvenstva Turske napravili su snimak u kom su pozvali Bogdanovića da ostane u klubu, a on je rekao da mu nije lako posle tog poziva.

"Napravili su ga i prošle godine, ne na ovom nivou, naravno. Navijači Fenera su neverovatni, mnogo mi znače... Sigurno da im posle ove sezone i svih ovih uspeha nije svejedno. Nije ni meni", rekao je Bogdanović.

Upitan kako je proslavio titulu prvaka Evrope, Bogdanović je kazao da nije imao vremena za to zbog takmičenja u turskom plej-ofu.

"Iskreno, nisam ni imao vremena da proslavim titulu prvaka Evrope. Odmah sam otišao na turski plej-of i koncentrisao se na to, nisam stigao da proslavim, ali biće vremena. Fenomenalno se osećam, tu noć, taj dan. Osećam se kao šampion Evrope, to je najveći uspeh", rekao je Bogdanović.

Bogdanoviću sledi odmor, a potom i okupljanje reprezentacije 20. jula na početku priprema za Evropsko prvenstvo.

"Nisam stigao da razmišljam o reprezentaciji, nisam imao vremena, iskreno. Samo se nadam da ćemo se okupiti u najjačem sastavu. Ja dolazim, to znam", zaključio je Bogdanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво