Poznati svi učesnici Evrolige naredne sezone

Poznato je svih 16 klubova koji će se naredne sezone boriti u košarkaškoj Evroligi. Mesta Galatasaraja, Darušafake i Uniksa zauzeće Unikaha, Valensija i Himki.

Košarkaši Crvene zvezde bore se za titulu šampiona Srbije protiv FMP-a, ali već znaju sve protivnike u Evroligi sledeće sezone.

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu rekao je da neće biti specilanih pozivnica ovoga leta, pa su poznata imena klubova koji će se boriti za titulu šampiona Starog kontinenta.

Španija će imati čak pet predstavnika – Real, Barselona i Baskonija imaju zagarantovane ugovore, dok će im se pridružiti Valensija, finalista plej-ofa španskog prvenstva, kao i Unikaha, koja je osvojila Evrokup.

Još osam klubova imaju ugovore sa Evroligom – Fenerbahče, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, CSKA, Makabi, Armani i Žalgiris.

Svoje mesto među 16 najboljih ekipa Evrope zauzeli su i Crvena zvezda (pobednik ABA lige), Bamberg i Himki (finalista VTB šampionata). 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво