Karadžić:" Biće teško protiv Budućnosti"

Košarkaše Hemofarma u subotu u Vršcu očekuje teška utakmica protiv podgoričke Budućnosti u osmom kolu Jadranske lige, ocenio je strateg domaćih Stevan Karadžić.

"Sastajemo se sa timom koji na tabeli ima isti učinak kao i mi, pet pobeda i dva poraza. Oni su u dosadašnjem delu takmičenja izgubili samo od dva evroligaša, Partizana i Cibone. To je mlad tim, dobro utreniran i već duži niz godina igra u istom sastavu", rekao je Karadžić. Karadžić je istakao da je zadatak njegovog tima da zaustavi spoljnu liniju Budućnosti, koja je u poslednjim utakmicama bila efikasna i dodao da očekuje težak meč i pobedu.
"Protiv Budućnosti ćemo ove godine sigurno odigrati bar četiri puta, s obzirom da su pobedom nad Galatasarajem obezbedili plasman u našu grupu u Evrokupu. Znamo sve učesnike u grupi i neće nam biti lako. Sve ekipe su skoro istog kvaliteta", rekao je Karadžić.
Utakmica Hemofarm - Budućnost igra se u subotu u Vršcu od 20.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара