Читај ми!

FMP pobedio Dinamik

Košarkaši FMP-a pobedili su u Železniku Dinamik sa 89:75 (20:20, 27:19, 20:18, 22:18) u 11. kolu Super lige Srbije.

FMP je do pobede predvodio Dejan Davidovac sa 18 poena i šest skokova, dok je Filip Čović dodao 16, uz osam asistencija.

U ekipi Dinamika istakao se Kimani Frend sa 28 poena, pet skokova i tri asistencije, dok je Marko Čakarević dodao 22 poena.

Posle izjednačene igre u prvoj četvrtini, FMP je utakmicu praktično rešio u drugoj deonici, u kojoj je igrao izuzetno dobro, pre svega u napadu. Dinamik je u nastavku meča u par navrata uspeo da delimično uhvati priključak, ali ekipa Miroslava Nikolića nije uspela da dođe do preokreta.

FMP se posle 11 utakmica nalazi na trećem mestu sa sedam pobeda i četiri poraza, dok je Dinamik peti sa četiri trijumfa i sedam poraza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи