Zvezda zaboravila derbi i savladala FMP

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu u okviru desetog kola Superlige, pošto su na svom terenu savladali ekipu FMP-a sa 77:69. Mega u gostima savladala ekipu Vršca.

Zvezda je devetom pobedom iz deset odigranih utakmica zadržala prvo mesto na tabeli Superlige, a do pobede protiv FMP-a stigli su bez previše muke.

Ognjen Kuzmić bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 16 postignutih poena, dok je na drugoj strani najbolju partiju pružio Aleksandar Bursać sa 19.

Crveno-beli su već posle prve četvrtine imali prednost od 25:16, do kraja treće četvrtine stekli su i 15 poena prednosti, ali su igrači FMP u poslednjoj deonici postigli čak 27 poena i tako uspeli da ublaže poraz. 

Mali problem za trenera Dejana Radonjića može da predstavlja povreda Marka Simonovića, koji je u drugoj četvrtini nezgodno doskočio i više se nije vraćao na teren.

Košarkaši Mega Leksa savladali su u gostima ekipu Vršca sa 92:87 i zabeležili izuzetno značajnu pobedu koja ih drži na četvrtom mestu na tabeli, koje vodi u ABA ligu naredne sezone. 

Rezultati mečeva 10. kola:

Crvena zvezda – FMP 77:69
Vršac – Mega Leks 87:92
Dinamik – Partizan (u toku)
Borac – Spartak (u toku) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво