Ako Teo ode u NBA, u Moskvi će ga zameniti Stefan Marković?

Srpski plejmejker Stefan Marković, koji trenutno brani boje Zenita iz Sankt Peterburga, naslediće Miloša Teodosića u ekipi CSKA ukoliko jedan od najboljih evropskih igrača na leto ode u NBA ligu, prenose danas španski i ruski elektronski mediji.

Kako se navodi, zvanični šampion Evrope spreman je da ponudi Markoviću godišnju platu od milion evra, pošto najverovatnije neće uspeti da angažuje Nemanju Nedovića iz Unikahe.

Marković je prošle godine, posle osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, odlučio da se povuče iz reprezentacije, a ove sezone pruža odlične partije u Zenitu.

Sa Srbijom osim olimpijskog ima i svetsko (2014) i evropsko srebro (2009).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво