Читај ми!

Kuzmić: Pobeda najvažnija; Simonović: Ima života u nama

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić istakao je da igra nije toliko važna koliko pobeda u košarkaškom derbiju. Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć ekipu Partizana sa 85:74 u meču drugog kola Superlige Srbije.

"Imali smo nekoliko padova u igri, moramo to da ispravimo, ali najvažnije je da smo pobedili. Meč je bio težak, a kao i svaki derbi zanimljiv, ne bitno u kom sastavu igraju ekipe", rekao je Kuzmić novinarima posle utakmice.

Kuzmić nije želeo da potencira umor, iako su košarkaši Crvene zvezde ove sezone već odigrali 67. meč.

"Ne smemo da pričamo o snagi i motivu, moramo da ih pronađemo i igramo do kraja. Nema izgovora, ništa nije lako", rekao je Kuzmić.

Njegov saigrač Marko Simonović naglašava da njegova ekipa još uvek ima snage uprkos napornoj sezoni.

"Ima još života u nama... Odigrali smo mnogo utakmica, baš je teško. Polako dižemo formu, dobro smo krenuli protiv Partizana, kontrolisali dešavanja, ono su pokušali da se vrate, ali nije to bila velika pretnja", naveo je krilni košarkaš.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи