Radonjić: Draga pobeda; Džikić: Sviđa mi se što smo se vratili u meč

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je pobedom nad "večitim" rivalom, dok se treneru Partizana Aleksandru Džikiću sviđa reakcija ekipe nakon lošeg starta.

"Zadovoljan sam pobedom. U danu pred meč sam tekao da je ovaj duel bitan i u rezultatskom smislu, ali svi dobro znamo dobro šta znači meč između Zvezde i Partizana. Uspeli smo da savladamo Partizan i dođemo do drage pobede. To smo večeras uspeli da osetimo", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda pobedila je večeras Partizan sa 85:74 u drugom kolu Superlige Srbije i tako izbila na prvo mesto domaćeg prvenstva.

"Idemo dalje, ima još mnogo da se igra. Pogotovo za nas, koji smo u ovo ušli iz malo druge situacije. U principu, uspeli smo u nekom trenutku da dođemo do razlike, koja nema je donela neki mir. Primili smo dve trojke kada je bila bojazan da utakmica može da ode u drugom smeru, ali i to smo uspeli da iznesemo. Ja bih ipak sačekao da prođe malo vremena, da pokušamo da dobrim igrama ostvarimo ono što nam je potrebno. Nama je bila ideja da pobedimo i dođemo do bodova. To smo i ostvarili", rekao je Radonjić.

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da mu je drago što se njegova ekipa posle lošeg početka i dvocifrenog zaostatka protiv Crvene zvezde vratila u utakmicu i učinila je zanimljivom.

"Ne možeš meč da počeneš sa 12:0, ali vratili smo se u egal i to mi se sviđa. Učinili smo utakmicu zanimljivom. Ipak, napravili smo neke greške. Oni su dobar tim, primili smo previše poena iz reketa, a nismo bili u bonusu. Ali polako, ovo je tek početak takmičenja. Mislim da možemo da igramo bolje i igraćemo bolje", rekao je Džikić.

Mediji su prethodnih dana pisali o sukobu sa kapitenom Novicom Veličkovićem, a Džikić je objasnio da on i Veličković imaju odličan odnos.

"U odličnim smo odnosima. Posvađali smo se... Da sam hteo da krijem, ne bismo vikali po 'Pioniru'. Zar ne?! Možda je dobro što se to sada desilo", rekao je Džikić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво