Читај ми!

Nedović kod Teodosića u CSKA za 1,5 miliona evra

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović mogao bi predstojećeg leta da pređe u redove evropskog prvaka CSKA iz Moskve. Predstavnici CSKA već su počeli pregovore sa čelnicima kluba iz Malage, ali i ponudili Nedoviću ugovor od 1,5 miliona evra godišnje, uz opciju odlaska u NBA ligu.

Nedoviću ugovor sa Unikahom ističe na leto 2018. godine, ali ima klauzulu za odlazak za malo obeštećenje, koje je CSKA spreman da plati, piše španski La opinion de Malaga.

Unikaha želi da zadrži Nedovića, ali neće moći da parira ponudi tima za koji sa velikim uspehom nastupa njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Miloš Teodosić.

Već sledeće nedelje biće poznata Nedovićeva odluka, dok ljudi iz Unikahe, kako se naglašava, sumnjaju da će moći da zadrže jednog od nosilaca ekipe koja je osvajanjem Evrokupa izborila plasman u Evroligu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво