Nju Orleansu nije pomogao ni Stojaković

Sjajnu partiju Predraga Stojakovića u Bostonu njegov Nju Orleans nije materijalizovao i košarkaši Bostona pobedili su Nju Orleans sa 97:87 i tako popravili skor u sezoni na četiri pobede bez poraza.

Seltikse je predvodio Pol Pirs sa 27 poena, dok je najefikasniji u poraženoj ekipi bio Predrag Stojaković sa 26 poena. Srpski internacionalac počeo je meč sa klupe za rezervne igrače.

Plejmejker Nju Orleansa Kris Pol postigao je 22 poena, a na kraju meča su saigrači morali da ga zadržavaju, jer je krenuo za igračima Bostona u svlačionicu. Tokom meča se raspravljao sa bekom rivala Režonom Rondom, zbog čega su obojica dobili tehničke greške.

Feniks je kod kuće pobedio Minesotu sa 120:112. Furiozni napad domaćina predvodio je Čening Fraj sa 25 poena, dok je Grent Hil utakmicu završio sa 23 poena i 10 skokova. Džejson Ričardson se vratio posle dva meča suspenzije i postigao je takođe 23 poena.  Stiv Neš je utakmicu završio sa 14 poena i 14 asistencija, a Amari Stodemajer sa 19 poena i osam skokova.

Minesotu je prevodio Rajan Gomes sa 23 poena. Internacionalac Srbije Aleksandar Pavlović igrao je pet minuta i postigao je jedan poen.

Portland je u gostima pobedio Oklahomu sa 83:74, zahvaljujući Stivu Blejku i njegovih 18 poena.

Oklahomu je predvodio Rasel Vestbruk sa 23 poena. Tim Tandera je loše šutirao, samo 34 odsto iz igre. Startni centar ekipe i kapiten Srbije Nenad Krstić igrao je 20 minuta, ali nije postigao nijedan poen, uz šut iz igre 0/4.

Aktuelni šampion LA Lejkers pobedio je kod kuće Atlantu sa 118:110.

Najefikasniji je bio Kobi Brajant sa 41 poenom i osam skokova, a Endru Bajnam je doprineo trijumfu sa 21 poenom.  Brajantu je ovo bila 97. utakmica u karijeri u kojoj je postigao više od 40 poena.  Najefikasniji u Atlanti bio je Džo Džonson sa 27 poena.

U ostalim utakmicama Majami je pobedio Čikago sa 95:87, Denver je bio bolji od Memfisa sa 133:123, a Orlando je savladao Toronto sa 125:116.

Rezultati jutrošnjih utakmica:
Toronto - Orlando 116:125
Boston - Nju Orleans 97:87
Majami - Čikago 95:87
Oklahoma - Portland 74:83
Denver - Memfis 133:123
Finiks - Minesota 120:112 i
LA lejkers - Atlanta 118:110

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи