Boston bolji od Toronta

Kočarkaši Bostona postigli su sedmu pobedu u NBA ligi. Savladsali su Toronto 94:87, iako su gosti iz Kanade vodili sa 12 poena prednosti na poluvremenu.

Boston su do pobede predvodili Pirs (21 poen, 10 skokova i 3 asistencije). U redovima Toronta bolji od ostalih bio je Džermejn O Nil sa 23 poena i 11 skokova.

Košarkaši Feniksa savladali su Memfis sa 107:102. Posle izjednačenog prvog poluvremena, domaćin je dobio treću četvrtinu sa 12 razlike, što je bilo nedostižno za Grizlije.

Najefikasniji u ekipi Feniksa bio je Barbosa sa 27 poena. Za Memfis je 17 minuta igrao Darko Miličić (2 poena, 2 skoka), dok Marko Jarić nije ulazio u igru. Majo je sa 33 poena i 3 skoka imao svoj dan, ali to nije pomoglo gostima za zabeleže trijumf.  

Rezultati NBA utakmica u noći između ponedeljka i utorka:

Indijana - Oklahoma 107:99
Orlando - Portland 99:108
Boston - Toronto 94:87
Majami - Nju Džersi 99:94
Feniks - Memfis 107:102

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво