Читај ми!

Loša Zvezda poražena u Podgorici, odluka u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Podgorici od ekipe Budućnosti sa 63:57, u drugom meču polufinalne serije. Odluka o finalisti biće doneta u majstorici u Beogradu narednog utorka.

U veoma tvrdoj utakmici, domaći tim je početkom druge četvrtine preuzeo vođstvo i čuvao ga do samog kraja, i tako izjednačio na 1:1 u seriji.

"Morača" je videla izuzetno slabu šutersku utakmicu, što se posebno odnosi na goste, koji su iz igre gađali svega 36 odsto!

Mnogo problema Zvezdi je u reketu pravio njen bivši igrač Savović, koji je posebno u prvom delu bio nerešiva enigma za najbolju odbranu lige.

Na kraju, Savović je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 11 skokova, a najveću podršku imao je od Gordića sa 12 i Rejnoldsa sa sedam koševa.

Kod crveno-belih, jedini raspoloženi za igru bili su Gudurić sa 17 poena i Volters, koji je ubacio 11.

Treća, odlučujuća utakmica ove polufinalne serije igra se narednog utorka (4. aprila), verovatno u dvorani u Železniku (igra se tenis u dvorani "Aleksandar Nikolić").

Ovako je protekao meč u Podgorici:  

21.42 – Završena je utakmica, Budućnost je pobedila Crvenu zvezdu sa 63:57 i vratila seriju u Beograd. Iako su u nekoliko navrata igrači Dejana Radonjića prilazili na pet poena razlike, Budućnost je uspela da odbije te napade večeras neprepoznatljive Zvezde, u čijim redovima su na nivou bili samo Gudurić i Volters.

21.15 – Kraj trećeg perioda, 42:37. Vrlo loša šuterska utakmica nastavljena je i u drugom poluvremnu. Zvezda je uspela zahvaljujući Guduriću da smanji prednost domaćina, ali i dalje vrlo loše šutira, svega 29 odsto iz igre!

20.48 – Poluvreme, Budućnost ima deset poena prednosti protiv Crvene zvezde – 33:23. Predvođeni izuzetno raspoloženim Borisom Savovićem (13 poena i osam skokova), domaćini su u drugom kvartalu uspeli da stvore osetniju prednost u veoma tvrdoj utakmici. Crveno-beli imaju mnogo problema u napadu, što u šutu spolja, što u unutrašnjoj igri, a ni odbrana nije na prepoznatljivom nivou... 

20.22 – Posle prve četvrtine, nerešeno je 13:13. Crveno-beli su bolje počeli meč (4:0), ali je potom usledila serija od 9:0 domaćina. Međutim, ulaskom Gudurića, Zvezda dolazi do nešto lakših poena u napadu i posle deset minuta igre ima egal situaciju u punoj Morači.

20.00 – Počeo je meč u Podgorici...

Petorka Budućnosti: Šehović Suad, Šehović Sead, Gordić, Savović i Nikolić.

Petroka Zvezde: Dangubić, Mitrović, Dženkins, Jović i Kuzmić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво