Читај ми!

Teodosić: Ozbiljno razmišljam o NBA, odluka na kraju sezone

Miloš Teodosić ozbiljno razmišlja o odlasku u NBA ligu, ali će konačnu odluku doneti po završetku sezone, prenosi portal "Sportando".

Teodosić je rekao da mu je u ovom trenutku najvažnije da sa svojim klubom CSKA iz Moskve odbrani sve titule koje su osvojene prošle sezone.

"Dok se sezona ne završi, ne želim da govorim o svojoj budućnosti. Jedino mi je na umu da odbranimo sve titule osvojene prošle sezone. Po završetku sezone, postaću slobodan agent i tada će razmišljati o svim mogućnostima. Imam 30 godina i znam da će to biti ključna odluka za moju karijeru", rekao je Teodosić, prenosi Sportando.

Teodosić, koji važi za jednog od najboljih, ako ne i za najboljeg košarkaša van NBA lige, u nedelju je proslavio 30. rođendan.

"Ozbiljno razmišljam o NBA ligi, ali ništa nisam odlučio, niti ću pre kraja sezone. Da bih otišao u NBA, klub mora da zadovolji moja očekivanja, kako takmičarska, tako i finansijska", jasan je Teo. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво