Radonjić: Na Olimpiju bez Jovića

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje dobru utakmicu sutra protiv Olimpije u Jadranskoj ligi, kao i da će njegov tim igrati bez povređenog Stefana Jovića.

Zvezda je obezbedila prvo mesto na tabeli, a Olimpija opstanak, tako da utakmica nema takmičarskog značaja

"Utakmica nas očekuje nakon što je Olimpija pobedila Budućnost i izašla iz opasne zone, u borbi za opstanak u ligi. Mi ćemo i ovu utakmicu odigrati nekompletni, bez već duže odsutnog Nemanje Dangubića, koji je počeo lagano da trči, ali i bez Stefana Jovića koji je dobio jak udarac tokom utakmice sa Galatasarajem, i zbog povrede nije trenirao od četvrtka. Očekujem, ipak, jednu utakmicu u kojoj oba tima mogu da prikažu dobru i lepu igru za gledaoce", rekao je Radonjić.

Centar Ognjen Kuzmić kazao je da tim želi da pobedi, bez obzira na to što se još oporavlja od utakmice sa Galatasarajem u Evroligi.

"Još nekoliko mečeva nam je ostalo do kraja regularog dela ABA lige, osećamo još uvek posledice teške utakmice sa Galatasarajem, nećemo moći da računamo na pomoć Dangubića i Jovića, ali želimo da odigramo koncentrisano i dopadljivo, i dođemo do novih bodova, bez obzira na to što smo već osigurali prvo mesto na tabeli", rekao je Kuzmić.

Utakmica Zvezda-Olimpija igra se u ponedeljak od 18.00 u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво