Teo srušio Uniks u derbiju VTB lige

Košarkaši CSKA iz Moskve pobedili su Uniks iz Kazanja sa 92:88, u derbiju 18. kola VTB lige i to najviše zahvaljujući sjajnom Milošu Teodosiću.

Popularni Teo je dirigovao igrom "armejaca" - delio fantastične asistencije, pogađao u važnim momentima i prelomio utakmicu u korist svog tima.

Za 28 minuta na parketu srpski reprezentativac zabeležio je dabl-dabl učinak – 19 poena (4/5 za jedan, 3/4 za dva, 3/7 za tri), 10 asistencija i dva skoka.

Najveća podrška bili su mu De Kolo sa 23 i Hajns sa 11 ponea.

U poraženom timu tradicionalno najbolji bio je Kit Lengford, strelac 20 koševa. Srspki bel Danilo Anđušić je za pet minuta uspeo da pogodi jednu "trojku".

CSKA je i dalje prvi na tabeli sa skorom 16-2, dok je Uniks peti sa 11-7. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво