Cedevita, uz dosta muke, zadržala drugo mesto u ABA ligi

Košarkaši Cedevite pobedili su u Zagrebu makedonski Karpoš sokoli sa 81:77 (14:20, 22:19, 25:20, 20:18), u utakmici 24. kola Jadranske lige i zadržali drugo mesto na tabeli.

Najefikasniji u ekipi Cedevite bio je Marko Arapović sa 16 poena, Miro Bilan postigao je 14 poena, uz sedam skokova, dok su po deset poena dodali Filip Krušlin i Rajan Boutrajt.

Dragan Labović bio je najefikasniji u ekipi iz Skoplja sa 27 poena, Dominik Mavra postigao je 18, a Bojan Trajkovski 14 poena, uz 11 skokova.

Karpoš je od početka vodio, a prednost je čuvao sve do 16. minuta kada je Cedevita prvi put povela (28:26). Ekipe su se posle toga smenjivale u vođstvu, da bi makedonski tim u trećoj deonici stekao devet poena razlike (47:38).

Cedevita je posle toga "trojkama" Džona Šurne i Krušlina, ali i koševima Arapovića, uspela da preokrene na 66:59. Dragan Labović je posle toga "trojkama" zadržao Karpoš u igri, ali je Krušlin pogodio "trojku" u 39. minutu i postavio konačan rezultat.

Cedevita je zadržala drugo mesto na tabeli sa 18 pobeda i šest poraza. Zagrebački tim ima pobedu više, ali i utakmicu više od trećeplasiranog Partizana. Karpoš je sa skorom od devet pobeda i 15 poraza deveti na tabeli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво