Читај ми!

Partizan još jednom "za Hičkoka", pobeda za treće mesto

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu ekipu Zadra sa 87:86, u meču 23. kola Jadranske lige, i tako preuzeli treće mesto na tabeli. Crno-beli ponovo igrali desetkovani, Zadar imao šut za pobedu u Dvorani "Aleksandar Nikolić".

Po ko zna koji put ove sezone košarkaši Partizana priredili su svojim navijačima završnicu za infarkt. Ovoga puta, crno-beli su savladali ekipu Zadra sa 87:86 i tako preuzeli treće mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

Partizan je ponovo igrao bez petorice igrača i bez prvog trenera Aleksandra Džikića, dok kapiten Novica Veličković nije ulazio u igru u drugom poluvremenu.

Zadar se pokazao kao čvrst protivnik, pa je tokom tri četvtine igrao izjednačeno sa Partizanom u Dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crno-beli su u poslednjoj četvrtini uspeli da se odlepe na 12 poena prednosti, ali ni to nije bilo dovoljno domaćoj ekipi da izbegne neizvesnu završnicu, čemu su, donekle, kumovale i sudijske odluke, ali i fantastični Kovačević, koji je u poslednjem minutu pogodio dva veoma teška šuta za tri poena.

Luković je ipak šest sekundi pre kraja doneo prednost Partizanu zakucavanjem, da bi baš Kovačević promašio trojku za trijumf Zadrana u Beogradu.

Partizan su predvodili Birčević sa 26 poena i Luković sa 21 poenom, dok je najefikasniji pojedinac utakmice bio Boris Barać sa 27 postignutih poena.

Do kraja ligaškog dela takmičenja u regionu ostala su još tri kola, a Partizan je sada treći na tabeli sa 17 pobeda, koliko ima i Cedevita, sa trijumfom više od Budućnosti na četvrtom mestu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво