Читај ми!

Finale Kupa Koraća u senci incidenata

Incidenti na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća u Nišu i novo divljanje huligana. Niška policija traga za osobom koja je bacila baklju pored terena, a podneto je deset krivičnih prijava zbog falsifikovanja ulaznica.

Član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije i nekadašnji gradski većnik Niša Miodrag Radović, pogođen je bakljom u glavu krajem treće četvrtine finala. Njega su, sa teškom povredom oka, na nosilima izneli iz hale.

Organizatori kažu da je u dogovoru sa komesarom za bezbednost takmičenja, policijom i agencijom za obezbeđenje odlučeno da se na utakmicu puste dve veće grupa navijača, koje su stigle pre meča. U toj gužvi, u halu je uneta i veća količina pirotehnike.

Predsednik sekcije Sportskih novinara Niša Dušan Jocić kaže da su utakmice Zvezde i Partizana u Nišu postale parada huliganstva i da zato nije bio u hali.

Sličnih incidenata je bilo i prošle godine u polufinalnom susretu večitih rivala u Nišu, a finale Kupa 2013. u Kragujevcu prekinuto je zbog divljanja huligana.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи