Читај ми!

Meloun: Jokić je već sada zvezda NBA lige

Nova sjajna partija košarkaša Denvera Nikole Jokića i postignutih 40 poena protiv Njujorka (131:123) u NBA ligi oduševila je njegove saigrače i trenera Majka Melouna. Jokić je postao tek drugi igrač u istoriji Nagetsa koji je dao više od 40 poena u najpoznatijoj hali u NBA - Medison Skver Gardenu, posle Davida Tompsona koji je to učinio davne 1978. godine.

"Jokić nije zvezda u nastajanju, već je to sada. Njegove brojke sada sve govore. Velike stvari radi protiv sjajnih igrača, čak onih sa Ol-Stara. Dobiće sve što bude hteo jer zaslužuje svojim radom i ponašanjem", rekao je trener Majk Meloun.

Pohvale na račun srpskog reprezentativca izneli su i saigrači Derel Artur i Geri Heris.

"On je neverovatan. I prošle godine sam rekao da će biti zvezda. Težak je za čuvanje, čak 10 puta jači smo u napadu kada je on na terenu. Svakog saigrača pravi boljim, sjajan je, a tek mu je 21. godina", naveo je Artur, a potom se Heris nadovezao.

"Jokić ide u svom ritmu, a mi ga sledimo. Igra sa velikom lakoćom", poručio je Heris.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи