Читај ми!

Novi rekord – Jokić brojao do 40 u "Gardenu"!

Srpski centar Nikola Jokić nastavlja sa spektakularnim partijama u dresu Denvera! On je u pobedi nad Niksima u Njujorku od 131:123 postavio novi rekord karijere – 40 poena!

Jokić je ponovo bio najbolji pojedinac na terenu i najzaslužniji za novu pobedu "grumenja", koji trenutno zauzimaju osmu poziciju na Zapadu, što znači ulazak u plej-of.

Mladi Somborac je na parketu čuvenog "Medison Skver Gardena" proveo 36 minuta i za to vreme ubacio 40 koševa (novi rekord karijere), uhvatio devet lopti, podelio pet i ukrao dve lopte!

Njegov čuvar bio je jedan od najperspektivnijih i najboljih mladih igrača lige, Letonac, Kristaps Porzingis, ali to Jokića nije omelo da dokaže svoje umeće i talenat i pokaže u koliko je dobroj formi i koliko na njega Denver Nagetsi mogu da se oslone.

Sve to Nikola izveo je uz odličan procenat šuta u iznosu od 75 iz igre i 80 procenata sa linije slobodnih bacanja.

U pobedi nad "supertimom" Niksa sačinjenih od zvezda NBA lige poput Entonija, Rouza, Porzingisa i Lija, Jokiću su pomogli Vilson Čendler sa 19 kao i Heris i Nelson sa po 16 postignutih poena.

Najefikasniji kod gostiju bili su Entoni sa 33 i Porzingis sa 17 poena.

Na kraju, Denver je pobedio Njujork sa 131:123. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи