Radonjić: CSKA zasluženo slavio; Itudis: Pobeda protiv sjajne defanzivne ekipe

Dejan Radonjić ističe da je CSKA zasluženo slavio, a Dimitris Itudis ističe zadovoljstvo zbog pobede nad "jednim od najboljih defanzivnih timova Evrope".

Zvezda je izgubila u Moskvi od CSKA sa 80:102 (26:33, 20:25, 18:19, 16:25) u 22. kolu Evrolige.

"Čestitam ekipi CSKA na pobedi. Odigrali su veoma dobro i u odbrani i u napadu. U prvoj četvrtini su promašili samo jedan šut za tri poena, nakon što su sedam pogodili. Imali su prednost i nastavili su da igraju veoma dobro. U drugom poluvremenu su kontrolisali igru", rekao je Radonjić.

Trener košarkaša CSKA Dimitris Itudis ističe da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Crvene zvezde i da je slavila protiv jedne od najboljih defanzivnih ekipa u Evroligi.

"Bili smo bolji danas. Igrali smo dobro od samog početka, bez obzira na to što smo primili 26 poena u prvoj četvrtini. Imali smo 27 asistencija, a jedino što je negativno jeste 20 izgubljenih lopti. Ali to je nastalo iz želje da se igra brzo. Pobedili smo jedan od najboljih defanzivnih timova u Evroligi", zaključio je Itudis.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се