Slobodan Vučićević novi predsednik Zvezde

Novi predsednik košarkaškog kluba Crvena Zveda je Slobodan Vučićević, dok je Zoran Drakulić izabran za predsednika Skupštine "crveno-belih", saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Na sednici Skupštine kluba, dužnosti je razrešen bivši predesednik Zvezde Mirko Petrović, kao i bivši predsednik Skupštine Živorad Anđelković.

Novi predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Slobodan Vučićević rekao je da Zvezda ima mlad tim i složio se sa trenerom Svetislavom Pešićem koji smatra da igrači tek treba da nauče da treniraju. "Imamo mladu i perspektivnu ekipu i ono što želimo je da forsiramo kult rada. Potpuno se slažem sa trenerom Pešićem, koji smatra da naši igrač tek treba da nauče da treniraju. Ekipi ne treba nepotreban pritisak, neophodni su treninzi i stručni rad, a znam da će rezultati na kraju doći", rekao je Vučićević.

Skupština kluba je prihvatila ostavke i razrešila dužnosti dosadašnje članove predsedništva. Razrešeni su: Velibor Sovrović, Srđan Đurić, Igor Žeželj, Nikola Živanović, Milenko Kostić, Slobodan Milosavljević, Goran Vesić i Kosanče Dimitrijević.

Skupština je jednoglasno postavila nove članove predsedništva: Dragana Tarlaća, Gorana Perčevića, Vladana Simeunovića, koji je i potpredsednik Skupštine, Sinišu Malog, Igor Isailovića, Velibora Sovrovića, Dragoljuba Prijića i Mihajla Jelića.

Za novog predsednika Nadzornog odbora izabran je Mitar Jović, dok su članovi još i Živorad Ikonović i Ljubiša Slović. 

Predsednik Skupštine kluba Zoran Drakulić istakao je važnost izbora novog rukovodstva u Crvenoj zvezdi.  "Preuzeli smo klub i teškom ekonomskom trenutku, a dobili smo veoma kvalitetno rukovodstvo. Imamo mlad tim, želimo da stabilizujemo klub i siguran sam da će rezultati doći", rekao je Drakulić.

Košarkaši Zvezde prvu utakmicu pod novim rukovodstvom igra u subotu od 19 sati protiv Bosne u hali Pionir.

broj komentara 0 pošalji komentar