Читај ми!

Kvar na avionu, Zvezda kasnila u Španiju

Zbog kvara na avionu, ekspedicija Crvene zvezde je kasnila sa poletanjem za Španiju. Novonastala situacija je izmenila rutu puta, pa umesto preko Minhena crveno-beli su leteli preko Frankfurta za Bilbao, a potom autobusom otišli do Baskije, prenosi portal "Mondo".

Kao da duga i česta putovanja Evropom nisu sama po sebi naporna, košarkaši Crvene zvezde drugi put ove sezone nailaze na dodatne poteškoće. Naime, zbog kvara na avionu, crveno-beli nisu mogli da odlete do Baskije, kako je ranije bilo predviđeno, redovnom linijom preko Minhena – već su išli preko Frankfurta.

Naknadno, u hodu, ekipa Dejana Radonjića je preusmerena na najveći evropski aerodrom za međunarodne letove u Frankfurtu, odakle su crveno-beli "hvatali" let za Bilbao, a odatle autobusom otputovali u prestonicu pokrajine Baskija Vitoriju, koja je 62 kilometra udaljena od najvećeg grada i ujedno najveće luke.

Avion "Lufthanze" kojim je prvobitno trebalo da polete nije ni stigao u Beograd, zbog kvara, pa je morao prinudno da sleti.

Usled novonastalih okolnosti, igrači su prebačeni na drugi let, kompanije "Er Srbija", kojim su u 17.33 krenuli za Frankfurt, umesto za Minhen, odakle su posle sat vremena čekanja prešli na let za Bilbao.

U roku od sat vremena potrage za novim letom, ekspediciji srpskog šampiona izašli su u susret i "Er Srbija" i "Lufthanza", tako da je ekipa imala i sreće, jer je postojala mogućnost da igrači, treneri i ostalo osoblje ka Španiji leti u malim grupama, kako se na kojoj liniji pojavi mesto u avionu.

 Ekipa i Radonjić su stigli u Vitoriju kasnije nego što je predviđeno, oko ponoći.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво