Mitrović: Protiv Baskonije imamo motiv više

Crvena zvezda u utorak igra u gostima protiv Baskonije u okviru 18. kola Evrolige. Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da će njegova ekipa imati motiv više protiv Baskonije, pošto je španski klub pobedio u prvoj utakmici.

"U prvom meču su nas potpuno nadigrali, bez ikakve šanse da preokrenemo. To je motiv više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u Beogradu i dođemo do pobede koja bi bila ogromna, uostalom kao i svaka u ovogodišnjoj Evroligi", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Zvezda će u utorak igrati u gostima protiv Baskonije u 19. kolu Evrolige. Pokušaće da ostvare šestu uzastopnu pobedu u tom takmičenju. 

Mitrović je veoma pohvalno govorio o narednom rivalu, rekavši da je to ekipa koja igra lepu košarku, u sjajnom kontinuitetu i da je lepo gledati je.

Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem Nemanje Dangubića, koji se povredio u duelu sa Makabijem, zbog čega je propustio i utakmicu Jadranske lige protiv Igokee.

Centar srpskog kluba Milko Bjelica rekao je da ekipa ide u Španiju dobro raspoložena.

"Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povređenog Dangubića, ali svi ostali smo zdravi, i želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije", rekao je Bjelica.

On je naveo da pobede daju ekipi samopouzdanje i da će njegov tim pokušati da u Vitoriji igra kao i do sada.

"Baskonija već drugu sezonu zaredom igra izvanredno, igrali su završni turnir Evrolige prošle sezone i ove godine su zabeležili mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica", kazao je Bjelica.

Meč će se igrati u utorak od 21.30 u Vitoriji.

Zvezda će u Španiju doputovati u ponedeljak uveče letom za Bilbao preko Frankfurta, a treniraće samo na dan utakmice. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво