Читај ми!

Niš još jednom organizator Kupa Radivoja Koraća

Završni turnir košarkaškog Kupa Radivoje Koraća će se i ove godine održati u niškoj dvorani Čair, od 16. od 19. februara. Za trofej će se boriti Crvena zvezda, Partizan, Mega Leks, FMP, Dinamik, Vršac, Spartak Subotica i Dunav iz Starih Banovaca.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisali su pismo o namerama, kojim je i zvanično potvrđeno da će Niš i ove godine biti domaćin završnog turnira nacionalnog Kupa. Danilović je ovom prilikom istakao da je Niš svih proteklih godina bio savršen organizator turnira.

"Verujem da će tako biti i ove godine. Siguran sam da će tribine biti prepune", kazao je Danilović.

Predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije Uroš Parlić rekao je da će pismo o namerama omogućiti da Grad uplati tom košarkaškom savezu dva miliona dinara za organizaciju Kupa Radivoja Koraća.

"Prodaja karata će krenuti 7. februara. Cena kompleta karata za tribine iznosiće 2.000 dinara, a za parter 4.000 dinara. Cenu pojedinačnih karata naknadno ćemo odrediti", kazao je Parlić.

On je izjavio da će se karte za Kup Radivoja Koraća prodavati na biletarnici hale "Čair" i u prostorijama Turističke organizacije Niš.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da se nada da će grad uspeti da sledi tradiciju i da će se pokazati kao dobar domaćin tog značajnog sportskog događaja.

Plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća obezbedili su Crvena zvezda, Partizan, Mega Leks, FMP, Dinamik, Vršac, Spartak Subotica i Dunav iz Starih Banovaca.

Četvrtfinalni mečevi kupa igraju se 16. i 17. februara, polufinala su na programu u subotu, 18. februara, dok je finale na programu 19. februara. Trofej brani Mega Leks, koji je u prošlogodišnjem finalu pobedio Partizan sa 85:80.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво