Radonjić: Jadranska liga ostaje prioritet

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Krkom u Jadranskoj ligi da njegova ekipa ne pravi razliku među takmičenjima i dodao da osvajanje regionalne lige ostaje prioritet.

"U svaki meč Jadranske lige ulazimo ozbiljno. Nismo opušteni. Ne razmišljamo da menjamo prioritete. Ukoliko postoji razlika u ekipi koja igra, to ne znači da smo promenili prioritete. Maksimalno smo fokusirani na Jadransku ligu i ne pravimo razliku u takmičenjima. Takmičenje koje smo igrali večeras je od najvećeg značaja za nas, jer znamo šta nam donosi", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda je pobedila Krku sa 79:62 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" u 18. kolu Jadranske lige.

"Sledi nam dosta putovanja i čak četiri utakmice za osam dana. Drago mi je i dobro je što smo iz ovog završenog ciklusa izašli u dobrom raspoloženju, a videćemo kako će biti nakon sledeće četiri utakmice", rekao je Radonjić.

Upitan da li će mlađi igrači u narednom periodu dobijati veću minutažu, Radonjić je rekao da hoće, "ako zasluže".

On je dodao da je Boriša Simanić počeo samostalno da trenira i da nema razloga da se žuri s njegovim oporavkom.

Trener Krke Dejan Mihevc čestitao je crveno-belima na zasluženoj pobedi.

"Razlika između Zvezde i ostalih timova u Jadranskoj ligi, pa tako i nas, je velika. Nadam se da ćemo se dići iz ovoga i da ćemo doći do nekih pobeda. Raduje me što se protiv Zvezde nismo predali i nismo dozvolili da nas Zvezda razbije, dizali smo se u pojedinim trenucima, ali i videlo se da je Zvezda umorna", rekao je Mihevc.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво