Radonjić: Želim oprez i nastavak niza pobeda

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora oprezno da uđe u predstojeći duel sa Krkom posle teških utakmica u Evroligi, ali da želi da nastavi niz pobeda u Jadranskoj ligi.

"Posle utakmice u protiv Fenrbahčea i velike potrošnje koju smo uopšte imali u prethodnom periodu, stiže nam ekipe Krke. Ipak, bez obzira na sve, mi želimo da nastavimo niz pobeda u dvorani "Aleksandar Nikolić", u 18. kolu regionalnog takmičenja", rekao je Radonjić za sajt Zvezde.

Košarkaši Zvezde igraju u nedelju od 17 časova na svom terenu protiv Krke, utakmicu 18. kola Jadranske lige.

Beogradski tim je jedini neporažen u regionalnom takmičenju, a Krka je poslednja na tabeli skorom od pet pobeda i 12 poraza.

U prvoj utakmici ove sezone u oktobru, Zvezda je pobedila je u dvorani "Leon Štukelj" sa 67:56.

O teškom rasporedu i nastavku niza govorio je i Čarls Dženkins.

"Imali smo veliku utakmicu u četvrtak i potrošili smo se, ali ne samo u tom meču, jer je prethodni period bio izuzetno težak. Međutim, jasno nam je da smo favoriti u našoj dvorani, želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu i osvojimo nove bodove u Beogradu", rekao je Amerikanac sa srpskim pasošem Čarls Dženkins.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво