Vestbruk nastavio "tripl-dabl" tiraniju, šok završnica u Kaliforniji

Rasel Vestbruk je ubeležio svoj 30. (slovima, trideseti) "tripl-dabl" u kalendarskoj godini i time olakšao put Oklahoma Sitiju ka pobedi protiv Majamija. Hjuston lako savladao posrnuli Dalas, uz sjajnu rolu Džejmsa Hardena. Ekipa Jute Džeza prekinula negativni niz posle fenomenalnog finiša meča sa LA lejkersima.

Košarkaši Oklahome pobedili su u noći između utorka i srede u gostima ekipu Majamija sa 106:94, dok je Juta sa 102:100 trijumfovala protiv Los Anđeles lejkersa. U ostalim mečevima Boston je sa 113:103 pobedio Memfis, dok je Hjuston sa 123:107 bio bolji od Dalasa.

Oklahoma je na Floridi možda i iznenađujuće lako pobedila Majami. Tander je kontrolisao meč od početka i jedini pad u igri su igrači sa Midvesta imali u poslednjoj deonici, ali Majami nije imao snage za preokret.

Najzaslužniji za trijumf, čik pokušajte da izbrojite koji put po redu, bio je sjajni Rasel Vestbruk, koji je ponovo zabeležio "tripl-dabl" učinak od 29 poena, 17 skokova i 11 asistencija. Enes Kanter je postigao 19 poena, a uz to je imao i osam uhvaćenih lopti. Vestbruku je to bio 15. "tripl-dabl" u sezoni, a 30. u 2016. godini.

S druge strane najefikasniji u ekipi Majamija bio je Džoš Ričardson sa 22 poena, uz pet skokova i tri asistencije, dok je Džejms Džonson postigao 15 poena.

Oklahoma sada ima 19 pobeda i 12 poraza, dok Majami ima deset trijumfa i 21 poraz.

Juta je na gostovanju protiv LA lejkersa prekinula seriju od tri uzastopna poraza, a do trijumfa ih je predvodio Gordon Hejvard sa 31 poenom i devet skokova, a Rudi Gober je ostvario "dabl-dabl" od 12 poena i 11 skokova.

Najefikasniji u ekipi LA lejkersa bio je Džulijus Rendl sa 25 poena, uz 12 skokova, a Lou Vilijams je dodao 22 poena.

Juta je ovom pobedom napravila veliki iskorak ka plej-ofu, pošto sada ima 18 pobeda i 13 poraza, dok LA lejkersi imaju skor od 12 trijumfa i 22 poraza.

Boston je do pobede protiv Memfisa predvodio Averi Bredli sa 23 poena, sedam skokova i četiri asistencije, kao i Ajzea Tomas sa 21 poenom, jednim skokom i sedam asistencija.

S druge strane, u ekipi Memfisa se istakao Mark Gasol sa 26 poena, devet asistencija i četiri skoka, dok je Toni Alen dodao 17 poena.

Boston sada ima 18 pobeda i 13 poraza, dok Memfis ima skor 20-13.

Hjuston je na gostovanju očekivano lako pobedio Dalas, koji nikako ne uspeva da veže nekoliko dobrih utakmica.

Teksašane je do pobede predvodio Džejms Harden sa "dabl-dabl" učinkom od 35 poena i 11 asistencija, a zapaženu ulogu je imao i Rajan Anderson sa 22 poena.

U ekipi Dalasa se istakao Harison Barns sa 21 poenom, dok je Vesli Metjuz dodao 19.

Hjuston sada ima 23 pobede i devet poraza, dok Dalas ima svega devet trijumfa i 22 poraza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се