Читај ми!

Košarkaši Zvezde poraženi u Pireju

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Atini od Olimpijakosa sa 65:73 (18:22, 16:23, 9:11, 22:17) u meču 13. kola Evrolige. Crveno-beli sada imaju skor od pet pobeda i osam poraza u elitnom takmičenju.

Izabranici Dejana Radonjića nisu mogli da naprave iznenađenje u Pireju, uprkos tome što u domaćem sastavu zbog povreda nisu igrali Jorgos Printezis i Danijel Heket, Vasilis Spanulis je bio rovit, ali je Olimpijakos tokom celog meča kontrolisao rezultat, pre svega zbog lošeg šuta Zvezde za tri poena (2/17).

Zvezda je u prvoj četvrtini vodila samo u početku, ali je Olimpijakos jako brzo poveo i čuvao je tu prednost do kraja utakmice. Beogradski crveno-beli su u poslednja dva i po minuta imali sedam poena minusa i napad, ali ga nisu iskoristili.

Najefikasniji u Zvezdi bio je Ognjen Kuzmić sa 13 poena i 14 skokova, dok je Stefan Jović postigao 16 poena. Marko Gudurić dodao je 12 poena. Njih trojica su jedini imali dvocifreni učinak.

Najefikasniji u Olimpijakosu bio je Mat Lodžski sa 18 poena. Srpski internacionalac Nikola Milutinov završio je utakmicu sa 11 poena i sedam skokova za atinske crveno-bele.

U narednom meču Crvena zvezda igra protiv madridskog Reala u četvrtak od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Ovako je protekao meč u Atini:

21.50 - Kraj meča, pobeda Olimpijakosa 73:65.

21.25 - Završena je i treća četvrtina, Olimpijakos i dalje u vođstvu - 56:43.

20.49 - Poluvreme u Pireju, Olimpijakos vodi protiv Crvene zvezde 43:34. Slabo šutersko veče crveno-belih, najefikasniji je Jović sa 6, Volters, Dangubić, Simonović, Kuzmić i Bjelica postigli su po 4 poena. Domaću ekipu predvode Met Lodžeski i Erik Grin sa po 9 poena.

20.22 - Kraj prve četvrtine koju je Olimpijakos dobio 22:18.

20.00 - Počeo meč u Dvorani mira i prijateljstva. Startna petorka za crveno-bele: Jović, Dženkins, Dangubić, Mitrović i Kuzmić. Za Olimpijakos: Spanulis, Agravanis, Milutinov, Papanikolau i Vangelis.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво