Zvezda oterala Hadara sa klupe Makabija

Košarkaška ekipa Makabi Foks iz Tel Aviva saopštila je da je njihov doskorašnji trener Rami Hadar podneo ostavku.

Tim iz Izraela moraće da traži trećeg trenera ove sezone jer su klub napustili prvo Erez Ederšajn a zatim i Rami Hadar.

Hadar je preuzeo tim u Oktobru od Ezerštajna koji je podneo otkaz zbog loše atmosfere u klubu nakon dva startna poraza u Evroligi.

Hadar je startovao sa tri uzastupne pobede, ali je tim zatim upao u nekonstantnost jako lošu atmosferu.

Zabeležili su tri uzastopna poraza od čega je presudan za Hadara bio u četvrtak 83:58 od Crvene Zvezde nakon kojeg je podneo ostavku.

„Nakon utakmice u Beogradu, podneo sam ostavku upravi kluba, shvatio sam da ne mogu da doprinesem klubu na način na koji sam hteo. Teška srca donosim odluku ali shvatam da su loši rezultati odraz mog vođenja ekipe. Hvala vlasniku i menadžmentu kluba na razumevanju i podršsci, zahvalio bih se i stručnom štabu, mojim pomoćnicima i celom timu i želim im svu sreću u nastavku sezone."

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво