Obradović: Timska pobeda, Radonjić: Kontrolisali su meč

Nakon meča u kojem je Fenerbahče savladao Crvenu zvezdu (87:72), dvojica trenera, Dejan Radonjić i Željko Obradović, bili su složni u oceni da je turski tim zasluženo slavio.

Trener crveno-belih konferenciju za medije otvorio je čestitkama protivniku na, kako kaže, apsolutno zasluženoj pobedi:

"Čestitke Feneru na pobedi. Mi smo sasvim solidno ušli u meč, ali smo u drugoj četvrtini imali puno problema u fazi odbrane i napada, pogotovo u prvih pet minuta. Oni su tada stekli prednost i čuvali je do samog kraja. Generalno, apsolutno su kontrolisali tok meča do završnice i sasvim zasluženo pobedili", rekao je Radonjić.

Najtrofejniji evropski stručnjak je rekao da je Zvezda vrlo disciplinovan tim, i da je njegov tim morao da odigra timski dobro kako bi trijumfovao.

"Igrali smo protiv tima koji ima veoma disciplinovane igrače, koji je danas nastupio bez dvojice veoma važnih, Mitrovića i Gudurića, sa iskusnim i neugodnim Bjelicom i Simonovićem. U većem delu meča igrali smo dobro, ali je za moj ukus bilo mnogo uspona i padova. Ovo je veoma važna pobeda za nas i ispravno je čestitati celom timu, jer je ovo timska igra", rekao je popularni "Žoc" nakon susreta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи