Читај ми!

"Ratnici" deklasirali Indijanu uz neverovatnu partiju Kleja Tompsona

Izuzetna preciznost NBA igračkih zvezda okarakterisala je sinoćne duele. Rasel Vestrbuk ostvario i šesti uzastopni tripl-dabl učinak u pobedi Oklahome nad Atlantom (102:99), Mark Gasol upisao tripl-dabl u pobedi Memfisa nad Nju Orleansom (110:108), Džejms Harden ubacio 37 poena u dramatičnoj pobedi Hjustona nad Bostonom (107:106), u ništa manje dramatičnom meču koji su Lejkersi izgubili od Jute (101:107) Lu Vilijams je ubacio 38 poena, ali ih je sve u zasenak bacio Klej Tompson, koji je u pobedi Golden stejta nad Indijanom (142:106) ubacio čak 60 poena!

Tim Golden stejta potpuno je deklasirao Indijanu sa čak 142:106, a Klej Tompson je meč pretvorio u svoju ličnu reviju košarke.

Sa ubačenih čak 60 poena za samo 29 minuta igre ostvario je lični rekord i postavio rekord lige, koji će sigurno još dugo potrajati.

Koliko je bio dominantan na parketu ilustruje i to da su čak i svi njegovi saigrači bili u senci, pa su i Djurent i Kari meč završili sa "samo" 20 odnosno 13 poena.

Skoro da nije vredno pomena, ali u Indijani je najefikasniji bio Pol Džordž sa 21 poenom, a pratio ga je Džef Tig sa 16 poena i šest asistencija.

Rasel Vestrbuk je ostvario i šesti uzastopni tripl-dabl učinak vodeći tim Oklahome u pobedu nad Atlantom sa 102:99. U 15. pobedi u sezoni Vestbruk je ubacio 32 poena uz 13 skokova i 12 asistencija nastavljajući pohod ka tituli najefikasnijeg igrača lige.

Elitnoj grupi igrača sa tripl-dabl učinkom sinoć se pridružio i Mark Gasol u pobedi
Memfisa nad Nju Orleansom – 110:108.

U meču koji je razrešen posle dva produžetka i dramatične završnice, Gasol je ubacio 28 poena uz 11 asistencija i 10 skokova predvodeći goste do pobede.

Aktuelni šampioni Klivlend kavalirsi prekinuli su seriju od tri poraza pobedom u Torontu nad Reptorsima – 116:112, a u preostalim susretima San Antonio sparsi su pobedili Bakse u Milvokiju košem Petija Milsa za 97:96, Vašington vizardsi porazili su Bruklin netse sa 118:113, Denver nagetsi Filadelfiju sa 106:98, dok je junak trijumfa Portland trejlblejzersa protiv Bulsa u Čikagu od 112:110 bio Demijan Lilard.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво