Juventus bolji od Mege u Sremskoj Mitrovici

Košarkaši Mega Leksa doživeli su novi poraz u Fibinoj Ligi šampiona, pošto je litvanski Juventus Utena slavio pobedu u Sremskoj Mitrovici sa 79:77, u utakmici četvrtog kola Grupe D.

U meču, koji je bio prilično neizvestan i zanimljiv, gosti su ključnu prednost napravili u trećem periodu i potom je sačuvali do samog kraja, istina kroz penal završnicu.

Najbolji u ekipi Dejana Milojevića, u kojoj nije bilo Zagorca i Tejića, bili su Čančar sa 22 poena i Kaba sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 14 skokova, dok je među gostima bolji od ostalih bio Čepukaitis sa 19 koševa uz 6 skokova.

Mega Leks sada ima skor 1-3, dok je Juventus na 3-1.

Srpski predstavnik u narednom kolu gostuje u Strazburu, dok će litvanski dočekati tim Cibone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи