Читај ми!

Dušan Domović - Bulut ekskluzivno za RTS

Najbolji basketaš sveta Dušan Domović - Bulut posle osvajanja svetskog prvenstva u basketu 3x3, pobedom nad SAD u finalu 21:16, ekskluzivno je dao izjavu za RTS.

Reprezentacija Srbije u basketu osvojila je titulu svetskog prvaka u basketu pošto je u finalu Svetskog prvenstva u Kini, pobedila selekciju SAD sa 21:16.

Za Srbiju su na Svetskom prvenstvu nastupili Dušan Domović Bulut, koji je postigao odlučujući koš u finalu, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero.

"Iznenadili smo Amerikance u finalu, igrali smo dobro. Ja uvek smatram da naša najbolja igra ne može da se poredi sa bilo čijom najboljom igrom jer smo mi u tom momentu svaki put bolji. Dogodine još jedno zlato", izjavio je najbolji basketaš sveta za RTS.

Srpski košarkaši su ostvarili svih sedam pobeda na turniru.

To je druga zlatna medalja na Svetskom prvenstvu za srpske basketaše posle 2012. godine.

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара