Читај ми!

Mega pobedom počela sezonu

Košarkaši Mega Leksa pobedom su počeli novu sezonu u Jadranskoj ligi, pošto su u Sremskoj Mitrovici slavili protiv Olimpije sa 86:85 (18:25, 20:25, 29:24, 19:11).

Najefikasniji u pobedničkom tim u bili su Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz sa po 18 poena, Alfa Kaba ubacio je poen manje, dok je Marko Tejić meč završio sa 14 poena. U poraženom timu najbolji je bio Brendon Džeferson sa 21 poenom.

Mega je bila u rezultatskom zaostatku veći deo utakmice, a do pobede je stigla u samom finišu meča. Kaba je bio siguran sa linije za slobodna bacanja dvadesetak sekundi pre kraja, a šut za pobedu slovenačke ekipe promašio je Blaž Mesiček.

Mega u narednom kolu gostuje FMP-u, dok Olimpija dočekuje Krku.

Prethodno, u meču kojim je otvorena nova sezona u regionalnom takmičenju, Budućnost je u Zagrebu savladala Cedevitu 80:70. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво