Читај ми!

Bogdanović: I Džejms i Kari bi se uplašili Jugoslavije

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović smatra da bi reprezentacija sastavljena od igrača iz bivše Jugoslavije mogla ravnopravno da se suprostavi selekciji SAD. Srpski reprezentativac gostuje u Zadru gde će njegov tim igrati u finalu pripremnog turnira i istakao je da trenutna dominacija američkih profesionalaca nije prava slika situacije u košarci.

"U našoj regiji ima puno NBA igrača koji bi možda imali kvalitet da dobiju Amerikance. Amerikanaca ima više od 300 miliona, ali mi smo talentovaniji. Razmišljam kao košarkaš kada kažem da bih voleo da vidim reprezentaciju sa Dragićem, drugim Bogdanovićem, Hezonjom, Šarićem, Teletovićem, Nurkićem, Pekovićem, Teodosićem, Jokićem...", rekao je Bogdanović za "Jutarnji list".

Srbija je u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru ubedljivo poražena od NBA košarkaša, ali je naš reprezentativac istakao da to nije pravi odraz i da bi bilo lepo i interesantno da najbolji košarkaši sa prostora bivše države odigraju bar prijateljski meč protiv Amerikanaca.

"I Džejms i Kari bi se uplašili.Uplašiš se kad ih vidiš na terenu, 12 NBA-ovaca! Ne verujem da će se to ikada dogoditi, ali valjda će jednom doći i odlučivati neki pametniji ljudi", istakao je Bogdanović i naglasio da ne oseća ekstra motivaciju kada igra protiv Hrvatske.

Hrvatski mediji su preneli i izuzetne pohvale našeg reprezentativca o atmosferi tokom proteklih dana na turniru.

„Odlično se osećam u Zadru, drugu godinu zaredom boravim ovde. Uz naporne treninge imamo vremena da se opustimo u najlepšem centru za odmor na svetu. U Hrvatskoj sam boravio nekoliko puta, oduševljen sam ostrvom Pag, paškim sirom i prelepim morem. Posebno utisak na mene ostavile su i zadarske morske orgulje koje su jedinstven spoj arhitekture i umetnosti", kazao je Bogdanović.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво