Plaza: "Partizan klub bogate tradicije"

Trener košarkaša madridskog Reala, iskusni stručnjak Đoan Plaza, ocenio je da će predstojeći evroligaški okršaj sa Partizanom, koji se igra u sredu od 20,45 časova u beogradskom "Pioniru", biti težak jer je rival "klub bogate tradicije i istorije".

"Moramo da poštujemo Partizan, jer je to tim koji iz godine u godinu postiže dobre rezultate u Evroligi", istakao je Plaza i dodao da od "crno-belih" posebno treba strahovati kada utakmice igraju na domaćem terenu.

Prema rečima trenera jednog od najtrofejnijih evropskih klubova, beogradski tim je u Evropi prepoznatljiv po velikom broju mladih i talentovanih igrača kojima svake sezone pruža šansu. "Ove sezone Partizan igra veoma agresivno u odbrani, dok se u napadu njegovi igrači trude da igraju kontorlisano i strpljivo", naveo je Plaza, uz napomenu da trener Duško Vujošević pokušava da broj izgubljenih lopti smanji na minimum.

Jedan od prvotimaca trofejnog madridskog kluba Serhio Ljulj naglasio je da je naš prvak "jedan od najtezih protivnika na domaćem terenu". "Atmosfera u hali je uvek paklena, zbog čega Partizanovi igrači imaju ogroman motiv i pružaju više od njihovih stvarnih mogućnosti", zaključio je Ljulj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво